CEO-diner: eten onder de vleugels van Transavia

Het CEO-diner, georganiseerd door Transavia en RMC, kreeg recent na een aantal jaar een succesvolle terugkeer in de reisbranche. Deze exclusieve avond, voor een select aantal CEO’s en topmanagers uit de reisbranche, vond plaats onder de vleugels van een echte Boeing 737 in de Hangaar van Transavia op Schiphol Oost. Het diner werd muzikaal omlijst door een optreden van Alain Clark.

Het CEO-diner, voorheen ook wel bekend als het Captains Diner, was voor Transavia een afsluiting van een enerverende week.

CEO Mattijs ten Brink trapte de avond af: ‘Het was me een weekje wel. Een week die op zondag begon met de gestrande reizigers in Dubai. Dat was een hele vervelende start. Dan is het dinsdag, en win je een prestigieuze internal branding prijs, die gaat over het waarmaken van beloftes. Maar je weet ook dat er mensen in Dubai zitten. Toch waren we blij, want voor het team is het een mooie beloning van een erkende vakjury. Op woensdag staat er een interview in NRC Handelsblad met de CEO van de groep. Daarin werd ook het aansturen van Transavia benoemd. Dan is het donderdag. De dag waarop we  de eerste twaalf kandidaten selecteerden voor ons Airline Pilot Program, waarmee we de krapte op de pilotenmarkt te lijf gaan. En dan zitten we hier vanavond, op vrijdag, met z’n allen namens de reiswereld. Op een avond wanneer het weekend begint en we ook graag thuis bij de familie willen zijn, hebben we toch tijd voor elkaar vrij gemaakt. Dat doet ons goed en dat zegt ook wel iets over het feit dat we deze kostbare tijd met elkaar willen doorbrengen. Wij zijn blij dat we dit diner voor jullie kunnen organiseren. En laten we hopen dat we een rustig weekend tegemoet gaan!’

En dat was zo gelukkig zo. Bekijk hier alle foto’s van het CEO-diner!