ANVR lanceert congreslogo

De website van het ANVR-congres 2017 gaat in de eerste helft van juni live. Dan kunnen de eerste deelnemers zich inschrijven voor het event, dat van donderdag 16 tot en met zondag 19 november dit jaar plaatsvindt in Sevilla.

De ANVR heeft inmiddels het officiële congreslogo gelanceerd. Hierin is volgens ANVR-voorman Frank Oostdam duidelijk het Spaanse temperament zichtbaar.
Het thema van dit jaar is ‘vernieuwen of verdwijnen’. Oostdam: ‘Dit jaar hebben we voor een scherp thema gekozen. Dit thema nodigt uit tot interessante presentaties en ongetwijfeld stevige discussies. Wat we ermee willen zeggen, is dat de reiswereld ongelooflijk snel verandert. En als je succesvol wilt blijven, zal je constant moeten vernieuwen, je aanpassen aan deze dynamische wereld. Daarbij gaat het niet alleen om het vernieuwen van producten of bestemmingen. Het vraagt om een veel bredere focus: uitdagende business modellen, vergroten van de customer experience en het enthousiast aansturen van je medewerkers.’

Hotel
Zoals TravMagazine al eerder meldde, verblijven de congresgangers in het Meliá Lebreros Hotel in het centrum van Sevilla. Het viersterren hotel, dat in 2016 volledig is gerenoveerd, telt circa 350 kamers.
Onder de sprekers bevinden zich Steven van der Heijden, CEO van Corendon. Een andere spreker is Marius Appelman, oprichter en CEO van Riksja Travel. Hij spreekt over de filosofie van Riksja Travel, over een onderscheidende en innovatieve manier van aansturing van een reisorganisatie.
De congreswebsite is in juni bereikbaar via www.anvrcongres.nl.