ANVR-congres: people, purpose, passion

Het ANVR-congres, dat van 15 tot en met 18 november in Portugal wordt gehouden, heeft als motto ‘people, purpose, passion’.

‘In ‘people, purpose, passion’ ligt de essentie van een succesvolle toekomst’, zegt ANVR-voorman Frank Oostdam.
‘Iedereen geeft dagelijks invulling aan zijn ‘passion’; passie voor het product, voor de bestemming en natuurlijk passie voor het vak. Customer experience, people, is dan wél de verbinding die je moet maken en allerlei technologieën kunnen je daarbij helpen. En dan komt ‘purpose’ om de hoek kijken. Want alles verandert, zeker ook de consument. Welke keuzes gaat de consument maken, wat wil hij en hoe (snel) pas ik mijn bedrijfsvoering daarop aan?’

Het ANVR Congres 2018 wordt gehouden in de minder bekende regio Centro Portugal. De ANVR verwacht circa 235 deelnemers aan het congres, die in dit landelijke deel van Portugal onder andere Aveiro en Coimbra bezoeken.
De ANVR werkt voor het congres samen met de Portugese reisbrancheorganisatie Apavt, Turismo Centro Portugal en GI Travel.
Over enkele weken, als er meer details bekend zijn over het congresprogramma, wordt de website gelanceerd en de inschrijving geopend.