ANVR-bestuur zoekt nieuwe young professional

De ANVR zoekt een nieuwe young professional die aanschuift bij het ANVR-bestuur. ‘Het afgelopen jaar heeft Judith Eyck van Vakanties.nl deze rol met verve vervuld. We zijn nu op zoek naar haar opvolger’, aldus secretaris bestuur Frank Radstake.

‘Heb jij een mening over de toekomst van onze sector? Durf je ‘buiten hokjes’ te denken? En wil je je ideeën wel delen? Dan ben jij misschien wel die young professional die het een uitdaging vindt om mee te denken met het ANVR-Bestuur!’ aldus de ANVR in een oproep. ‘​De reissector is een dynamische sector, volop in ontwikkeling en ‘never a dull moment’. Daarom koestert de ANVR jong talent en wil zij ruimte bieden aan high potentials.’

‘Dus ben je onder de 35, werk je in een management- of directiefunctie bij een ANVR-reisonderneming en wil je wel een jaartje meedenken over de toekomst van onze sector zonder dat je bestuurlijke verantwoordelijkheid hoeft te dragen? Dan is de ANVR op zoek naar jou! Het ANVR-bestuur komt vijf keer per jaar bij elkaar om de grotere issues op te pakken die spelen in de branche en daarbij kunnen zij jouw frisse en open blik graag gebruiken.
En na een jaar maak jij weer ruimte voor een andere young potential.’

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Mail of app Frank Radstake  – 06-30079877 / fradstake@anvr.nl).