Alamo.nl aangesloten bij ANVR

Autoverhuurder Alamo.nl is aangesloten bij de ANVR. Het lidmaatschap is een vervolg op het initiatief van Alamo.nl en andere vertegenwoordigers van de reisbranche om de strijd aan te binden met onbetrouwbare autoverhuurders.

Steeds vaker doken in de media berichten op over reizigers die veelal op de bestemming in de val waren gelokt met aantrekkelijk ogende tarieven, maar uiteindelijk werden geconfronteerd met bijkomende kosten, gebrekkige kwaliteit en service en valse schadeclaims. Door lid te worden van de ANVR wil Alamo.nl benadrukken dat het zich onderscheidt en zich van zulke handelspraktijken distantieert.

Net als touroperators moeten autohuurders die het ANVR-keurmerk dragen zich aan strikte regels houden. Alamo.nl voldoet al aan deze voorwaarden en is blij dat dit nu geformaliseerd is. Zo vermeldt Alamo.nl op transparante wijze een totaalprijs, waarin alle bijkomende kosten zijn opgenomen. Voor extra’s, zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem of een kinderzitje, wordt de daadwerkelijke prijs vermeld. Ook voldoet Alamo.nl aan de voorwaarde dat door de autohuurder veroorzaakte schade is verzekerd dankzij de inbegrepen aansprakelijkheidsverzekering.

Arjan Helle, directeur van Alamo.nl, ziet de aansluiting bij de ANVR als een bevestiging van de kwaliteit waarvoor zijn autoverhuurbedrijf instaat. ‘Het lidmaatschap van ANVR is een belangrijke stap voor Alamo.nl. Het logo benadrukt onze transparante en betrouwbare werkwijze. De consument staat bij ons altijd voorop. Wij zijn er dan ook heel trots op.’