RMC-Meetup, 10 maart: Bent u crisisproof?

 In Events, Nieuws

De RMC-Meetup bij RED, Online Markering komt eraan! Op dinsdag 10 maart host RED Online Marketing een meetup over marketing rondom crisissen en rampen. Is uw bedrijf crisisproof?

Crisisproof – Lotte Konietzny
Deze presentatie gaat over marketing rondom crisissen en rampen in de breedste zin van het woord, van een schuldencrisis tot een ziekte-uitbraak of natuurramp.

Lotte Konietzny heeft jarenlang ervaring als online marketeer en is tevens een van de Duitse native speakers. Zij is de teamleider van het content team bij RED Online Marketing; een online marketing bureau voor de reis- & recreatiebranche. RED werkt aan online strategie, SEA, social advertising, video, display, SEO, e-mail, analytics en affiliates. Meer informatie op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lottekonietzny/

De online marketing trends van 2020 – Corné den Braber
– Structured Data met haakje naar Voice Search;
– Stories;
– De aanpak van automation richting de toekomst;
– Datamanagementplatformen;
– Van interactie naar interactief e-maildesign.

Corné den Braber heeft jarenlang ervaring als online marketeer. Hij is de teamlead van het campagne team bij RED Online Marketing Hij sprak eerder o.a. op het podium bij Google en tijdens vorige RMC-Meetups. Meer informatie op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cornedenbraber/.

Keuzes maken – Victor Lamme
Victor Lamme gaat tijdens de meetup vertellen over de invloed van stress en crisis op de te maken keuzes.

Hij is hoogleraar en hersenonderzoeker bij de afdeling Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. Hij onderzoekt wat bewustzijn nu eigenlijk precies is, waar het vandaan komt, en welke rol het speelt bij ons handelen. Voor dat onderzoek kreeg hij een subsidie van 2,3 miljoen van de Europese Unie.

Waar: RED Online Marketing, Catharijnesingel 55a, Utrecht
Voor wie: Voor reisprofessionals die zich bezighouden met de marketing binnen een bedrijf
Wanneer: Dinsdag 10 maart
Inloop: 14.30 uur
Start programma: 15.00 uur
Start borrel: 17.30 uur.

Aanmelden voor dit event is alleen voor leden van de Reis Management Club. Nog geen lid? Klik hier: https://www.reismanagementclub.nl/registreren/

Recent Posts

Leave a Comment